Amb l’objectiu de vincular poesia i música, tradició i experimentació, artistes i públic en un espai de referència d’Arenys de Munt, us presentem el Re-Vers 2017 : 2n Cicle de vermuts polipoètics.

El cicle l’organitza el programa Distàncies des de Ràdio Arenys de Munt, amb la direcció de Michel Sama i Manu Corbalán, el suport de l’Ajuntament d’Arenys de Munt i El Centre Moral d’Arenys de Munt i el patrocini de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

En uns indrets idonis, el Celler i l’exterior de la Masia Can Borrell, us presentem aquest cicle de quatre recitals que a partir d’abril i fins el mes de juny aproparà propostes artístiques fetes a casa nostra als habitants d’Arenys de Munt i rodalies. Un projecte on la cultura i el poble esdevenen el motor principal. Un projecte on la sensibilitat és el denominador comú de tots els agents que hi intervenen. Un cicle necessari i diferent per la conjunció d’artistes locals de gran nivell, un públic àvid de noves propostes, ….i un espai únic.

Descarregar el Programa

PROGRAMA

 

UBICACIONS

Del 30 d’abril al 28 de maig tots els espectacles i recitals es faran a la Masia Can Borrell d’Arenys de Munt.
Accés lliure. Servei de Bar.

El concert de Toti Soler Trio i Gemma Humet del 10 de juny es farà a la Sala Corrioles del Centre Moral d’Arenys de Munt.
Entrada 10€

COM ARRIBAR-HI

CRÈDITS

Direcció artística i tècnica:
Manu Corbalán i Michel Sama

Organització i producció:
Distàncies i Ajuntament d’Arenys de Munt

Pintures / Art del Cicle:
Gina Pórtera
www.ginaportera.es

Premsa i comunicació:
radiodistancies@gmail.com

Col·laboren:
Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Centre Moral d’Arenys de Munt, Gina Pórtera i Ràdio Arenys de Munt.

Anuncis

Un pensament sobre “

Els comentaris estan tancats.